miércoles, 20 de mayo de 2009

EXERCICIS D'AMOR en Teatro de los Manantiales


arribem a temps encara tenim temps... he cuinat per a tu el lloc és ideal serà una nit inoblidable tinc preparat un gran pastís una banyera i música de fons esta nit anem a besar-nos i a ballar com mai stand by me ballar fins el final cansar-nos de tot un poc l’un de l’altre estimar-nos amb nata no m’imagine la vida sense tu no sóc res somriures sense rostre filtre en sèpia mirada a l’infinit no canvies mai t’oblidaré sobredosi de pètals fotos en la Ciutat de les Arts i les Ciències els jardins de Monfort el mar de fons voyeurisme sentimental

Exercicis d’amor és una manera particular de celebrar la unió entre persones, una celebració senzilla i íntima a mig camí entre el teatre i la realitat, on l’espectador és el convidat. Un espai allunyat de la realitat quotidiana, dels clàxons i els llums de la ciutat per reflexionar a propòsit de les relacions entre els éssers humans i on poder il·lusionar-nos en els dos sentits de la paraula: la il·lusió com a mentida i també com a desig.

La companyia proposa als espectadors ser testimonis de les diferents parts d’una celebració: la benvinguda, la presentació, la cerimònia, el convit i el fi de festa… un moment i un espai per compartir amb els espectadors-convidats la celebració de la unió entre dues, tres o més persones o el triomf de l’amor.

amor. (Del llat. amor, -oris).

m. Sentiment intens de l’ésser humà que, partint de la seua pròpia insuficiència, necessita i busca la trobada i la unió amb un altre ésser humà.

Una experiència que pretén reflexionar a propòsit de la necessitat d’estimar i sentir-se estimat; de la presència o absència d’amor en les nostres vides, en les relacions amb els altres; dels valors actuals de la nostra societat, en què la velocitat, la massificació, l’individualisme, l’anonimat i la por al compromís van, en moltes ocasions, per davant de les relacions personals.

Este projecte parteix de la investigació i l’anàlisi, a mode de laboratori, en el món de les emocions per tal de trobar una sèrie d’ “exercicis” o propostes que faciliten i ajuden a expressar i experimentar l’amor. I no només entre dues persones o en les relacions de parella, sinó també en l’amistat, amb els desconeguts i fins i tot cap a les coses o idees.

Menjar, beure, ballar i escoltar una cançó tranquil·lament , el so del mar... la natura... són algunes de les experiències reservades per als convidats d’esta celebració.

I tot açò des del joc, la ironia i la paròdia, però també des de la sinceritat i la humilitat del treball escènic i actoral sincer i rigorós que caracteritza la companyia.

No hay comentarios: